ZAMONAVIY TA’LIMDA INTERAKTIV METODLARDAN FOYDALANISH - Olimova , Mashhura Shuxratovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada uzluksiz ta’lim, ta’limning vazifasi, ta’lim berish, interaktiv ta’lim haqida ma’lumotlar keltirilgan. Bundan tashqari interaktiv darslarda didaktik materiallardan foydalanish samaradorligi haqida ham to‘xtalib o‘tilgan.