UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA CHIZMACHILIK FANIDAN TO‘GARAK MASHG‘ULOTLARINI TASHKIL ETISH METODIKASI - Malikov, K.G. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida chizmachilik fanidan to‘garak mashg‘ulotlarini tashkil etish metodikasi bo‘yicha tavsiyalar berilgan.