INNOVATSION BOSHQARUVDA TA’LIM MUASSASASI MONITORINGNI TASHKIL ETISH TIZIMI - Mamatqulova , Kimyoxon Abdujalilovna; Xudoyqulov , Salohiddin Shokir o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada boshqaruvda ta’lim muassasasi monitoringni tashkil etish, monitoring metodlari an’anaviy va noan’anaviy metodlar haqida tushunchalar, monitoring natijalarini rasmiylashtirish haqida so‘z boradi. Shuningdek, monitoring o‘tkazishning o‘ziga xos talab va mezonlarini takomillashtirib borish bo‘yicha tavsiyalar berilgan