KO‘P O‘LCHAMLI BERILGANLARNI ASP.NET IMKONIYATLARI BILAN VIZUALLASHTIRISH - Maxsumov, Axrorjon Ne’matjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, tabiiy yoki hisoblash eksperimentlari jarayonini ASP.NET texnologiya asosida vizuallashtirish ko‘rib chiqiladi.