BOLALARNI NUTQINI O‘STIRISHDA HIKOYA JANRIDAN FOYDALANISH - Maziyayeva, Muqaddasxon; Yuldasheva, Dilafruz (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada bolalar nutqini o‘stirishda hikoya janirida foydalanishda ahamiyati yoritib berilgan.Tarbiyachi hikoya janiridan foydalanish masalalariga ijobiy yondashgan.