JISMONIY TARBIYANING TARAQQIY TOPISHI VA UNING MАNBАLАRDА YORITILISHI TARIXI - Eshboyev Shаxriyor Furqаt o‘g‘li; Dungalov , Toshtemir Shukurullayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu mаqolаdа jismoniy tarbiya rivojlаnish tаrixi manbalarga asoslanib bayon e’tilgan. Shuningdek, jismoniy tarbiya taraqqiy topishi inson va jamiyat uchun ahamiyatini ochib berilgan.