VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHDA AN’ANAVIYLIK VA ZAMONAVIYLIK - Zokirova, Sohiba Muhtoraliyevna; Tojialiyeva , Dilnoza Rasuljon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflardavatanparvarlik ruhida tarbiyalashda an’anaviylik va zamonaviylik jihatlari ochib berilgan