SANAATTI RAWAJLANDIRIWDA TÁBIYIY SHÁRAYAT HÁM TÁBIYIY RESURSLARDIŃ POTENCIALLARI - Iskenderov , Alisher Bazarbaevich; Saliyev , Erkin Polatbay uli; Abdiramanov , Baxtiyar Saǵiydulla ulı (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ekonomikalıq reformalardı jáne de joqarı basqıshqa kóteriwdi támiyinleytuǵın ústin turatuǵın wazıypalar qatarında aymaqlardı kompleks rawajlandırıw ilajların izbe-iz dawam ettiriw zárúrligi belgilengen.