ERKIN VOHIDOVNING SHE’RLARIDA METAFORA VA O‘XSHATISHLAR - Burhonova, Malika Shodmon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Quyidagi maqolada tilshunoslikda metafora va o‘xshatishlarning ta’rifiga, turlariga qisqacha to‘xtalib o‘tilgan. Erkin Vohidovning ayrim she’rlarida qo‘llangan metafora va o‘xshatishlarning o‘ziga xos jihatlari tahlil qilingan va namunalar keltirilgan.