FAVQULODDA VAZIYATLARDA VETERINARIYA NAZORATI TADBIRLARINI TASHKIL ETISH - Mustafayev , Bahodir Botir o‘g‘li; Xosilbekov , Aqnazar Yadgarovich; Davlatov, Ravshan Berdiyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada respublikamizda yuz berishi mumkin bo‘lgan favqulodda vaziyatlarda aholi hayoti xo‘jaliklarida veterinariya-sanitariya tadbirlarini tashkil etish va o‘tkazishdagi dolzarb masalalar yoritilgan.