UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA 7-11 SINF O‘QUVCHILARI BILAN KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISH ISHLARINI TASHKIL QILISH VA OLIB BORISH - Panjiyeva , Ra’no Qodirovna; Qayumova, Laylo Hayotovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida 7-11 sinf o‘quvchilar bilan kasb- hunarga yo‘naltirish ishlarini tashkil qilish va olib borish usullari xususidagi fikrlar keltirilgan.