DAVLAT CHEGARASI ORQALI O‘TKAZISH PUNKTLARIDA O‘TAYOTGAN SHAXSLARNI IDENTIFIKATSIYA O‘TKAZISHNING ASOSLARI VA O‘ZIGA XOSLIGI - Xikmatov, R.P. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada shaxslarni yuz kiyofasini identifikatsiya o‘tkazish tartibiga oid asosiy qoidalar bayon qilingan. Maqola, shuningdek, Davlat chegarasi orqali o‘tkazish punktlarida shaxsini identifikatsiyalashni olib borish tartibining zarur hajmda o‘rganish va o‘zlashtirish imkonini beradi.