AVTOMАTLАSHTIRISH TIZIMLАRINING ISHONCHLILIGINI OSHIRISH VА TEXNIK IQTISODIY SАMАRАDORLIGI - Safarov, Ilg‘orbek Xasanovich; Qurbonova, Nafisa karimjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Avtomatlashtirish tizimlari butun soxani qamrab olmoqda, shuning uchun hozirgi kunda avtomatik tizimlarga bo‘lgan talab ortib bormoqda.Shunday ekan har qanday avtomatlashgan tizimlar o‘zining ishonchliligi, uzoq muddat ishlashi, xizmat qilish muddati, texnik xarakteristikalari va iqtisodiy samaradorligi bilan xarakterlanadi. Ushbu xarakteristikalarni e’tiborga olib avtomatlashtirishning texnik vositalarini tanlash maqsadga muvofiq hisoblanadi.