MIKRO VA KICHIK GIDROELEKTROSTANTSIYALARDAN FOYDALANISH VA ULARNING AFZALLIKLARI - Axmedov, Durbek Madaminjon o‘g‘li; Otajonov , Turg‘unali Tursunali o‘g‘li; Sobirov, Jo‘rabek O‘ktambek o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Kichik GES yoki kichik gidroelektrostantsiya (SHPP) - nisbatan oz miqdorda elektr energiyasi ishlab chiqaradigan va quvvati 1 dan 3000 kVt gacha bo‘lgan GES negizida qurilgan GES.