INFORMATIKA FANIDA XORIJIY DAVLATLAR TAJRIBASI VA ZAMONAVIY DASTURLARNI AFZALLIGI VA TAVSIFI - Qoroboyev, Otabek A’zamali o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada turli mamlakatlardagi oliy ta’limda zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanish va samaradorligi tahlil qilinadi. Maqolaning maqsadi zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning hozirgi holatini tahlil qilishdir.