JAMIYATDA HUQUQIY ONG VA HUQUQIY MADANYATNI YUKSALTIRISH MUAMMOLARI - Ashuroxunova, Iroda Tohir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada bugungi kunning dolzarb masalalaridan biri bo‘lgan jamiyatda huquqiy ong va huuquqiy madaniyatni rivjlantirsh va yuksaltirish muammolari, mazkur masala yuzasidan olib borilgan ilmiy-tadqiqot ishlari tahlili, shuningdek, bu borada ilgari surilayotgan takliflar haqida atroflicha fikr-mulohazalar bildiriladi.