MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARI TARBIYALANUVCHILARI OVQATLANISHINI GIGIYENIK BAHOLASH - Mo‘ydinov , Iqboljon Ilxomjon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada muallif tomonidan maktabgacha ta’lim muassasalari tarbiyalanuvchilari haqiqiy ovqatlanish holatini gigienik baholash, bolalar ovqatlanishining turli yosh davrlarida o‘ziga xos xususiyatlari, oziq mahsulotlar va ularning tarkibi, ularning energetik qiymati hamda kunlik ratsional ovqatlanish tartibi haqida so‘z yuritiladi.