EKSPERIMENTAL GIPERXOLESTEROLEMIYADA QONDAGI GOMOSISTEIN MIQDORI BILAN ENDOTELIY DISFUNKSIYASI BOG‘LILIGI - Baykulov , A.K.; Norberdiyev, S.Sh (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Oʻrnatilgan Qondagi homosistein kontsentratsiyasining oshishi va yurak-qon tomir kasalliklari bilan og‘rigan bemorlarning umumiy o‘limi o‘rtasida sezilarli bog‘liqlik mavjud .