PAXTA VA KIMYOVIY TOLALARNI YIGIRISH SISTEMALARI VA ULARDA YUZIGA KELAYDIGAN KAMCHLIKLARNI BARTARAF ETISH USULLARI - Qoroboyev , Otabek A’zamali o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
To‘qimachilik xomashyo meterial qisqacha tarif buyumlarda qo‘llanilishi, Paxta xomashyosiga qayta ishlov berish va temjamkor resurs tahlil qilsh va eng yaxshi yechimni ko‘rsatish.