HUDUDLARDA TRANSPORT INFRATUZILMALARINI RIVOJLANTIRISH JIHATLARI - Murodillayev, Sardorbek (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada transport infratuzilmalarining O‘zbekistonga kirib kelishi, rivojlanishi, ularni modernizatsiya qilish va hududlarda transport infratuzilmasini yanada takomillashtirish bosqichlari, yer osti va yer usti transportlarini rivojlantirishda jahon tajribalarini inobatga olgan holda ularni hududlarda kompleks rivojlantirish va kommunikatsiya tizimini yanada takomillashtirish masalalariga alohida etibor berilgan.