O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI SOLIQ TIZIMIDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR - Anvarov, Nozimjon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi soliq tizimida amalga oshirilgan islohotlar va bu islohotlarning natijasi, hamda hozirgi vaqtda mamlakatimizda tadbirkorlik faolligini oshirish va investitsiyalarning hajmini ko‘pyatirishga to‘sqinlik qiladigan soliq tizimida mavjud muammolar atroflicha ko‘rib chiqilgan.