IMTT DA FAOLIYAT YURUTUVCHI PEDAGOG XODIMLARDA YUZAGA KELADIGA RUHIY HOLATLAR - Ataxanova, L.E. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Malumki har bir kasbning qiynchilik mashaqati bo‘lgani kabi pedagog sohasida ham qiynchilik o‘ziga yarasha mashaqadi mavjud shuning uchun ham bu mavzuni tanlashim pedagog xodimlarga psixologik yordam ko‘rsatish yani ularda yuzaga keladigan kasbiy kuyishni aniqlab ularga yordam berish.