BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINI INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASHNING TAKOMILLASHTIRILGAN METODIKASI - Xoldarova , Iroda Valijonovna; Qurbоnzоdа Sevаrаxоn Rаxmаtаli qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola bo‘lajak o‘qituvchida maktab innovatsion sohasini boshqarish ko‘nikmasini shakllantirishda o‘quv-tarbiya jarayonining qaysi yo‘nalishlarda o‘zgartirishlar kiritish kerakligini aniqlashtirish haqida so‘z boradi.