BOLA TARBIYASIDA OILANING O‘RNI HAQIDA MUTAFAKKIRLAR TA’LIMOTI - Saidova , Kamila Amanulla qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada bola tarbiyasida oilaning tutgan o‘rni , oila tarbiyasi , sharq mutafakkir allomalarining bola tarbiyasi haqidagi qarashlariga bag‘ishlangan bo‘lib oilaning mustahkamligi bo‘yicha amalga oshirilayotgan ishlar tahlil qilingan.