O‘ZBEKISTON EKOTURIZMINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Po‘latov S.А.; Jo‘rayeva, Sh.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda ekoturizmni rivojlantirishning zamonaviy usullari, ekologik turizmni rivojlanitirish istiqbollari va ekoturizmni rivojlantirishdan ko‘zlangan maqsad haqida tushuncha beriladi.