IMTIHONLAR, TESTLAR VA BAHOLASHNING CHET TILI DARSLARIDAGI O‘RNI - Kaxarova , Mavludaxon Mukarramovna; Akbarova , Marhaboxon Zaylobiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada imtihonlar, testlar va baholashning chet tili darslaridagi o‘rni, nima uchun baholash kerak va baholashning o‘rganish jarayonidagi ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Xalqaro imtihon shakllari va ularning o‘xshash va farqli jihatlari haqida ma’lumotlar beriladi.