ҚОҒАМ АРАСЫНДА ТАЛҚЫҒА ТҮСКЕН КИІНУ ӘДЕБІ - Сайфудинова , Насиба; Кошанова , Нилуфар (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Қоғамдағы өзекті мәселелердің бірі киім кию мәдениеті жайында сөз өрбиді. Киім киюдің өзіндік нормалары жайлы сөз қозғалады. Еуропа елдері мен біздің елдің стильдік ерекшеліктеріне мән беріледі. Қазақ халқының ұлттық киімдері мен құндылықтары туралы мәселе қозғалады.