TA’LIM VA TARBIYA JARAYONLARIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING O‘RNI - Yuldasheva, Gulbahor; Oxunjonova, Zuhraxon Asrorjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Respublikamizda taʼlim jarayonini tashkil etishda yangi innovatsiyalar, axborot texnologiyalarini va ilgʻor pedagogik texnologiyalarni qoʻllashning maqsadi, mazmuni va mohiyati, taʼlim sifatidagi oʻrni ochib berilgan.