O‘TKIR HOSHIMOV HIKOYALARIDA QO‘LLANGAN FRAZEOLOGIZMLARNING SEMANTIK XUSUSIYATLARI - Mahkamova , Gulhida (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada O‘tkir Hoshimov hikoyalarida qo‘llangan iboralarning semantik xususiyatlari haqida so‘z boradi.