BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING MA’NAVIY TARBIYASINI SHAKLLANTIRISH MAZMUNI - Mo‘minova , Marxabo Karomatillo qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining ma’naviy tarbiyasini shakllantirishning mazmuni, mavjud holati va ilm kishillarining mazkur mavzu yuzasidan keltrigan fikrlari jamlangan.