MAKTABGACHA TA’LIMDA BADIIY ASARLAR ORQALI RIVOJLANTIRUVCHI MUHITNI SHAKLLANTIRISH - Ergasheva , Soliha Bonu Boqijon qizi; Yuldasheva, Dilafruz Maxamadaliyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’limda badiiy asarlar orqali rivojlantiruvchi muhitni shakllantirish masalasi hamda bolalar adabiyotining rivojlantiruvchi xususiyatlari yoritilgan.