DASTURCHILAR UCHUN ONLAYN LABORATORIYA ISHLAB CHIQISH - Yusupova, Janar Kamolovna; Sodiqov, Mansur Xo‘janazar o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada dasturchilar uchun onlayn laboratoriya yaratish shartlari, bosqichlari va turlari, onlayn laboratoriya ishlarining afzalliklari va kamchiliklari hamda zamonaviy raqamli va elektron qurilmalar, modellash dasturlari haqida ma’lumot berilgan.