ZAMONAVIY TA’LIMDA ELEKTRON TEXNOLOGIYALAR VA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Nabiyev, Dilshod Pahlavonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’limda elektron texnologiyalar va interfaol metodlardan foydalanishning ahamiyati haqida ilmiy-nazariy fikrlar yuritilgan.