JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA INTERFAOL TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH ORQALI NAZARIY BILIMLARINI OSHIRISHNING DOLZARB PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Erkinxodjayeva, Gulnoza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya darslarida qo‘llash mumkin bo‘lgan interfaol metodlar hamda ular orqali nazariy bilimlarni oshirishning pedagogik jihatlari muhokama etiladi.