LOGISTIK TIZIMLAR FAOLIYATINI MUVOFIQLASHTIRISHNING NAZARIY ASOSLARI - Sharipov, Umrzoq Otabek o‘g‘li; Azizov , Shavkat Abduraxmanovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada transport logistikasi, ahamiyati, uning asosiy mazmuni, logistik jarayonlarni muvofiqlashtirish, ishlab chiqarish korxonalar faoliyatida logistikaning o‘rni, nazariy asoslari keltirilgan.