KORXONALARINI RIVOJLANTIRISHDA MARKETING STRATEGIYASINI ISHLAB CHIQISH ASOSLARI - Nematova, Zilola; Ashurova, Zamira (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada xizmatlar marketingini shakllantirishning mohiyati va konsepsiyasi, xizmatlar sohasini rivojlanishining qonuniyatlari va xususiyatlari o‘rganilgan, xizmatlar marketingi strategiyasiga qo‘yilgan talablar ishlab chiqilgan. Xizmat ko‘rsatish korxonalarining raqobatda ustunligini ta’minlashga qaratilgan marketing strategiyaarini tanlash imkoniyatini beruvchi uslubiy yondashuvlar taklif etilgan.