ZIRXLI TANK TEXIKALARINING DINAMIK HIMOYA TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISHDA, MUAMMOLAR VA YECHIMLAR - Abdullayev , Umarbek Ibragimovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada zirxli tank texnikalari dinamik himoya tizimining rivojlanish tarixi, unda olib borilgan tajriba sinov va tadqiqotlar ishlari, shuningdek, chet el armiyalarining zirxli texnikalarida mavjud dinamik himoya tizimi va uning takomilashtirilishida mavjud muammolar va yechimlari to‘g‘risida yondashuvlari yoritilgan.