BALIQLARNING O‘SISHI VA RIVOJLANISHIDA PROBIOTIKLARNING ROLI - Mavlanov, Sobir Ibodullayevich; Muxitdinova , Nozimaxon Faxriddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola “BAKTOVIT UZ” mahalliy probiotikini baliqlarning fiziologik o‘sish jarayoniga ta’sirini o‘rganish uchun oziqlantirishga qo‘shib qo‘llanilganda olingan natijalar haqida yoritilgan.