HUQUQ KATEGORIIYASINING MOHIYATI: FORMAL VA FAKTIK TENGLIK TUSHUNCHALARINING O‘ZARO NISBATI - Ashuroxunova , Iroda Tohir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada huquqni tushunish masalalari, xususan, huquqni tushunishdagi yondashuvlar, yuridik hamda libertar yondashuv, pozitiv huquq tarafdorlarining qarashlari, formal va faktik tenglik tushunchalarining o‘zro nisbati haqida fikr yuritiladi.