SHO‘RLANGAN TUPROQLARDA KUZGI BUG‘DOY YETISHTIRISHNING DON SIFAT KO‘RSATKICHLARIGA TA’SIRI - G‘ofirov, Azim Jumayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada kuzgi bug‘doyning “Andijon-2” navini ochiq maydonga, “Andijon-4” navini g‘o‘za qator orasida turli darajada sho‘rlangan tuproqlarda yetishtirishda, sug‘orish va ma’dan o‘g‘itlar bilan oziqlantirish hisobiga donning sifat ko‘rsatkichlariga ta’siri o‘rganilgan va tavsiyalar berilgan.