ZARYADLASH STANSIYALARDA FOYDALANILAYOTGAN KONNEKTORLARNING TURLARI - Yunusxo‘jayev , Sayidakbarxoja Tursunxojayevich; Rasulov, Bekzod Yunus o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Avtomobilni tanlashda elektr transport vositalarining barcha xaridorlari bir xil muammoga duch kelishadi - bu konnektorlar va ularning turlari. Nima va qayerga ulanish kerak, qayerga qarash kerak - eng yaqin quvvat berish stansiyasida quvvat olish mumkinmi va yo‘lda noqulay vaziyatlardan qanday qochish kerak. Tajriba jarayonida TOK BOR stansiyalarida quvvat olishdan qulay foydalanish uchun O‘zbekiston bozorida taklif etilayotgan elektr transport vositalariga ulanish uchun mo‘ljallangan barcha ulagichlar taqdim etilganligi o‘rganildi.