BIRINCHI TARTIBLI KVAZICHIZIQLI TENGLAMALAR UCHUN CHEGARAVIY MASALA - Mirzayev, Fayzulla Saydulla o‘g‘li; Shokirova , Gulmira G‘ofurjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada matematik fizikaning birinchi tartibli kvazichiziqli tenglamalar uchun chegaraviy masala qoyilishi hamda ayrim misollar orqali masalani yechish tahlil qilinadi.