QISQARǴAN ADAM ATLARINAN JASALǴAN FAMILIYALAR - Jarimbetova , Maryam (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada qaraqalpaq familiyalarınıń jasalıwı‚ qısqarǵan adam atlarınan jasalǵan familiyalar haqqında sóz etilgen.