QAYTA JIHOZLANGAN AVTOMOBILLAR VA ULARNI QO‘L YORDAMIDA BOSHQARISHDA QO‘LLANILGAN QISMLARNI SINOV USLUBIYATINI ISHLAB CHIQISH - Qayumov , Baxrom Abdullajonovich; Voxobov , Rustamjon Abdumannob o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bu maqola qayta jihozlangan avtomobillar va ularni qo‘l yordamida boshqarishda qo‘llanilgan qismlarni sinov uslubiyatini ishlab chiqish mavzusini ko‘rib chiqadi. Qayta jihozlangan avtomobillar, odatda eski avtomobillar yoki yangi avtomobil modellaridan modifikatsiyalarga o‘tkazilgan avtomobillar hisoblanadi. Bu avtomobillarning qayta ishlab chiqish jarayoni odatda avtomobillarning boshqaruv turini va holatini o‘zgartiradi. Maqolada mexanik uzatmali avtomobillar boshqaruv elementlarini sinash metodlari tahlil etiladi va tanlanadi.