SO‘Z O‘YINLARINING FONETIK-FONOLOGIK XUSUSIYATLARI - Jumayeva, Yulduz (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqola o‘zbek dramaturgiyasida so‘z o‘yinlarining fonetik-fonologik xususiyatlari to‘g‘risida bo‘lib, bunda o‘zbek dramalaridagi fonetik birliklar yordamida ta’minlovchi vositalar haqida so‘z boradi.