MINKOVSKIY FAZOSIDA NUQTANING ATROFLARI - Noriyeva, Aziza Jasur qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ko‘p o‘lchamli Minkovskiy fazosi, minkovskiy fazosidagi nuqtaning sferik hamda parallelopipedial atroflari haqidagi lemma keltirilgan bo‘lib, Yevklid hamda Minkovskiy fazolarida sferik hamda parallelopipedial atroflari orasidagi munosabat qiyoslangan.