ROSSIYA FEDERATSIYASI VA O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MAKTAB O‘QITUVCHILARINING KOMPETENTLIGIGA O‘QUV DASTURLARDA QO‘YILADIGAN TALABLARNING QIYOSIY TAHLILI - Gʻofurova , Shaxrizoda Mirkomiljon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maktab o‘qituvchilarining kompetentligiga o‘quv dasturlarda qo‘yiladigan talablarning tahlili, Rossiya Federatsiyasi va O‘zbekistonda maktab o‘qituvchilarining kompetentliklarining turlari haqida berilgan.