“KONSEPT”NING TILSHUNOSLIKDA O‘RGANILISHI - Batirova, Ra’no (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada konsept tushunchasi, bu atamaning tilshunoslikda o‘rganilishi, olimlarning farqli va bir-biriga o‘xshash fikrlari, “konsept”ning lingvomadaniy xususiyatlari tadqiq etilgan.