ФИЗИКА ЛАБОРАТОРИЯ МАШҒУЛОТЛАРИДА АХБОРОТ КОММУНИКАЦИЯ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ - Мирзааҳмад Курбанов; Ҳаётжон Курбанов (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Мақолада ёруғликни тўлқин хоссасига оид лаборатория ишларини интерфаол таълим технологияларидан фойдаланиб бажариш, лаборатория машғулотларида виртуал ишланмалардан самарали фойдаланиш, компьютер технологиялари воситасида моделлаштириб, ўқитиш методикасини такомиллаштириш, шунингдек, Interactive Physics дастур пакетидан самарали фойдаланиш имкониятлари кўрсатиб берилган.