YANGILANAYOTGAN O‘ZBEKISTONDAGI MUZEYSHUNOSLIK ISTIQBOLLARI - Musayeva , Dilshoda Abdurahim qizi; Dehkanov, Narimon Burxonjonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi kunda har jabhada dunyoning eng rivojlangan davlatlari bilan raqobatlashayotgan O‘zbekiston va yangilanayotgan O‘zbekistondagi muzeyshunoslik sohasining istiqbollari, erishilayotgan yutuqlari haqida so‘z boradi.